beats by dre cheap

everybody's fool

Ljudi ewo mene wratila sam se iz grcke, nazalost taman na wreme za skolu... Bilo je stwarno super i mogla bih jos puno puno puno da ostanem ali sta cu ja bez mog compa... xD
No, to sad nije ni bitno... Poenta owog posta je da wam saopstim da sam ja najweca moguca bydala u owom uniwerzumu... Da li ste se nekad zaljubili u nekog ko ima dewojku i sto je jos gore, u nekog ko ziwi nekoliko stotina kilometara od tebe ciju si sliku jednom widela i sa kojim se dopisujes par meseci? E pa to ti je slicaj samnom!
Neponowljiwa ja! Zaljubila sam se u jednog Tommija decko je iz Finske stwarno je newerowtan i zabawan! Mozemo da se dopisujemo satima i da ne bude dosadno... A ima dewojku koju makar jednom pomene ako ne i wise puta! I to me zesce ziwcira a bas me briga kad je ona krawa i dernja se na njega (on mi to kaze) i najwerowatnije ce raskinuti!!! yay!!! Mada uspewam da sebe ubedim da iako ga wolim da ne budemo u nekoj net wezi jer je to stwarno bezze... Narawno wolim ga obozawam ga i sladak je i swe to... Ali najwise ga wolim jer je drug i zna da se zeza!!!!!!!!!!
Eto malo je duze ali jebiga sta ces brate (johny walker hwala na pitanju) ipak je to on u pitanju sto ga moja drigarica zowe Tomy majonez ( nepitajte zasto)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e pa ljubac za swe koji su stawili moj blog u faw i za one koji ce ga teka stawiti

                                               KISS^^             MirukiUxe

?...!.......Bell..the..Cat......!...?
http://bellthecat.blogger.ba
04/09/2008 12:00